Категории
  • Билкова аптека
  • Други
    • Отказване от тютюнопушенето
  • Козметика и красота
    • Декоративна козметика
      • База за грим
      • Коректор
      • Лак за нокти
      • Молив за вежди
      • Молив за устни
      • Моливи за очи
      • Очна линия
      • Пудра
      • Руж
      • Сенки за очи
      • Спирали
      • Фон дьо тен
      • Червило
    • Комплекти
    • Лична хигиена
      • Орална хигиена
        • Вода за уста
        • Зъбни протези
        • Интердентални продукти
        • Конци за зъби
        • Пасти за зъби
        • Четки за зъби
      • Презервативи
      • Санитарни материали
        • Влажни кърпички
        • Клечки за уши
        • Лепенки и пластири за рани
        • Носни кърпички
        • Подложки
        • Превързочни материали
        • Тампони за грим
      • Тестове за бременност и овулация
    • Продукти за коса
      • Балсам
      • Боя за коса
      • Маска за коса
      • Серуми и ампули за коса
      • Спрей и флуид
      • Стилизанти
      • Сух шампоан
      • Шампоан
    • Продукти за лице
      • BB крем
      • Балсам и стик за устни
      • Крем за лице
      • Маска за лице
      • Околоочна грижа
      • Почистващи продукти
      • Серум за лице
    • Продукти за мъже
      • Балсам за след бръснене
      • Боя за коса
      • Гел за бръснене
      • Душ гел
      • Крем за лице
      • Лосион за след бръснене
      • Пяна за бръснене
      • Сапун
      • Шампоан
    • Продукти за тяло
      • Антицелулитни
      • Грижа за крака
      • Грижа за нокти
        • Заздравители
      • Грижа за ръце
      • Дезодоранти и антиперпиранти
      • Депилация
      • Душ гел
      • Крем за тяло
      • Масло за тяло
      • Олио за тяло
      • Пилинг за тяло
      • Против стрии
      • Сапун
    • Слънцезащитни продукти
      • Автобронзант
      • Продукти след слънце
      • Слънцезащитни за лице
      • Слънцезащитни за тяло
  • Лечение и здраве
    • Алергии
    • Болка
      • Мускули и Стави
    • Грижа за кожата
      • Против Акне
      • Противогъбични
      • Псориазис
      • Херпес
    • Грижа за очите
    • Настинка и грип
      • Болки в гърлото
      • Кашлица
      • Общо състояние
      • Хрема и Синузит
    • Нервна система
      • Памет, безсъние и стрес
    • Отделителна и Полова система
      • Цистит
    • Разширени вени
    • Стомашни проблеми
      • Диария
      • Подуване и газове
      • Слабителни
      • Стомашни Киселини
    • Сърдечносъдова система
    • Хемороиди
    • Черен дроб
  • Мама татко и бебе
    • Аксесоари за бебе
      • Бебефони
      • Биберони
      • Детски прибори
      • Залъгалки
      • Попми за кърма и аксесоари за кърмачки
      • Почистващи препарати и аксесоари
      • Преходни чаши и шишета сок
      • Стерилизатори и нагреватели
      • Четки и чесалки за зъбки
      • Шишета
    • Детски храни
      • Адаптирани млека
      • Биквити, бишкоти, паста и сухари
      • Вода
      • Десерти
      • Каши
      • Пюрета
      • Сокове, нектари, чайове
    • Интимна хигиена
      • Дамски Превръзки
      • Ежедневни Превръзки
      • Интимни кърпички
      • Иригатори
      • Продукти за интимна хигиена
      • Тампони
    • Козметика бебе
      • За баня
      • За дупе - крем против подсичане
      • За масаж - олио за тяло
      • Крем за лице
      • Мляко за тяло
      • Орална хигиена
      • Почистващи продукти
      • След баня - Лосион за тяло
      • Шампоан
    • Пелени за бебе
    • Продукти за бременни
      • За гърди
      • За зърна
      • Продукти за след раждане
      • Продутки за тяло
      • Стягащи колани
  • Медицинска техника и продукти за дома
    • Апарати за измерване на кръвното налягане
    • Глюкомери
    • Други
    • Инхалатори
    • Консумативи
    • Термометри
  • Хомеопатия
    • Алтернативно лечение
    • Комбинирани продукти
    • Монопрепарати
    • Шуслерови соли
  • Хранителни добавки и превенция
    • Безсъние
    • Витамини и Минерали
      • Магнезий
    • Грижа за детето
    • Детокс и Антиоксиданти
    • Диабет и Ендокринна система
    • Женско здраве
    • Имунитет
    • Красота
      • Грижа за косата
    • Мъжко здраве
      • Грижа за простата
    • Нервна система
    • Отделителна система
    • Отслабване
    • Очи и зрение
    • Памет
    • Пробиотици и храносмилане
    • Спорт и Фитнес
    • Стави и Кости
    • Стрес
    • Сърце и кръвоносни съдове
      • Разширени вени и хемороиди
    • Тонус и Енергия
    • Черен дроб
      • Холестерол
0
0.00 лв.
Mini Cart
  • Празна количка

    Няма добавени продукти.

Политика на бисквитки

ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
На 25 май 2018 г. Общият регламент за защитата и сигурността на личните данни (General Data Protection Regulation – „GDPR“). започва да се прилага във всички държави членки на Европейския съюз. Европейската комисия е отговорна за защитата на личните данни. Всички лични данни се обработват от Представителствата на Европейската комисия съгласно Регламент (ЕО) щ 45/2001. Общият регламент за защитата и сигурността на личните данни (General Data Protection Regulation – „GDPR“).
В качеството си на администратор на лични данни, Онлайн Аптека „Лайка“ се стреми да отговори на всички високи стандарти, принципи и технологични изисквания, предвидени в GDRP и Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД), като обработва единствено данни на физическите лица, които са изискуеми и необходими за постигане на целите по предоставяне от Аптеки „Лайка“.
Онлайн магазина на Аптека „Лайка“ е напълно съобразен с GDPR.
Всички лични данни се обработват от Аптека „Лайка“ изцяло съобразено със законодателството и по-конкретно със Регламент ЕО 45/2001, Закона за защита на личните данни и Закона за електронната търговия.
Защитата на Вашите личните данни се осъществява чрез административни, технически и физически мерки с цел превенция, загуба, злоупотреба, кражба, разкриване или неоторизиран достъп.
Всички служители в Аптеки „Лайка“ за задължени освен от етична гледна точка (фармацевт-пациент, фармацевт-клиент) да опазват поверителността на информацията Ви, която сте предоставили в целият процес на комуникация между Вас и нас независимо дали се е стигнало до поръчка.
Съхранението на Вашите лични данни e до 365дни от датата на поръчка с Аптека „Лайка“ свързана с Вашите лични данни.
Информацията за заявката и потвърждението на Вашата поръчка се съхранява за срок от 5 години във връзка с чл.49 от Наредба №9 УСТРОЙСТВОТО, РЕДА И ОРГАНИЗАЦИЯТА НА РАБОТАТА НА АПТЕКИТЕ И НОМЕНКЛАТУРАТА НА ЛЕКАРСТВЕНИТЕ ПРОДУКТИ
Аптека „Лайка“ гарантира, че предоставените от Вас лични данни се предоставят на трети страници само и единствено с цел изпълнение на договора и задълженията спрямо Вас и това са субекти свързани с:
-Обработване плащането на доставчика на Виртуален ПОС терминал на Аптека „Лайка“.
– Куриерските фирми с които имаме договорени отношения – СПИДИ АД и Еконт Експрес ООД или куриер на Аптека „Лайка“.
– Финансова институция обработваща издадените фактури към Вас във връзка със ЗДДС.
ПОЛИТИКА ЗА БИСКВИТКИТЕ

I. Бисквитки (COOKIES)
За да сме сигурни, че нашите потребители/посетители получават най-подходящата и актуална информация, както и най-добрите услуги, когато посещават на интернет страниците на Аптека Лайка, наричан по-долу за краткост „Аптека”: www.aptekalaika.bg различна информация и данни могат да бъдат събирани чрез употреба на т.нар. „бисквитки“ (cookies).
Целта е да подобрим услугите, които предоставяме на своите потребители/посетители и да сме сигурни, че лесно ще намерят онова, което търсят. Посетителите и потребители на сайта не са длъжни да се съгласят с използването на бисквитките. Сайтовете на Аптека „Лайка“ могат да бъдат използвани и без това съгласие. Използването на бисквитките обаче ще допринесе за по-добрата работа на сайта, за по-пълното използване на всички негови функции при това по-лесно и по-бързо и ще улесни намирането на желаните от потребителя продукти.
1. Какво са бисквитките?
Бисквитките са малки пакети данни, които се изпращат до браузъра на потребителите/ посетителите от уеб сървър и се съхраняват на тяхното устройство (компютър и/или мобилно устройство), така че сайтът да може да разпознае съответния компютър/мобилно устройство.
Има два вида бисквитки – постоянни и временни („сесийни“) бисквитки.
– Постоянните бисквитки се съхраняват като файл на компютъра или мобилното устройство за по-продължителен период от време.
– Сесийните бисквитки са активни временно в устройството, когато се посещава нашия сайт и изчезват, когато потребителят/посетителят затвори страницата. Те не се съхраняват за постоянно на устройството.
Повечето компании използват бисквитки на сайтовете си, за да подобрят използваемостта.
Бисквитките се използват от интернет сайтовете, за да различават и да запомнят потребителите, които могат да бъдат идентифицирани или анонимни, според това имат или нямат профил в съответния сайт. Целта на бисквитките обаче не е да установява самоличността на посетителите/потребителите. Бисквитките са изцяло под контрол на посетителите и потребителите и същите могат да ги изтрият по всяко време, като начинът зависи от конкретния използван браузър.
Бисквитките идентифицират комбинация от компютър и уеб браузър. Едно лице, което използва няколко браузъра и/или устройства има отделен набор от бисквитки за всяка комбинация устройство – браузър. В тази връзка бисквитките не правят разлика между множество потребители, споделящи един и същ компютър и браузър, освен ако те не използват собствени (индивидуализиращи ги) потребителски профили.
Има различни видове бисквитки според функциите и спецификите на сайтовете, които ги ползват. Така сайтовете, които предлагат онлайн пазаруване използват бисквитки във връзка с добавени продукти в кошницата от конкретно устройство на гост или от профил на потребител. В други сайтове бисквитките може да са свързани с дизайна на самата страница – цвят на темата; избран дизайн и др.
II. Използване на бисквитки от онлайн магазина на Аптека „Лайка“
Сайта на Аптека „Лайка“ използва информацията от бисквитките, за да може интернет страница да стане по-лесна за използване от потребителите/посетителите и за да можем да осигурим адекватно ниво на информация, правилно таргетиране на търсените продукти на потребителя и лесна навигация.
Използването на бисквитките е свързано със запомняне предпочитанията на потребителите/посетителите на сайта, например във връзка с размера на шрифта, съгласяването с ползването на бисквитките. Използваме бисквитки и за анализ и статистики за посещенията на сайта и във връзка с продуктите, находящи се на сайта на Аптека „Лайка“, както и за анализ и насочване към правилният и търсен продукт от потребителя.
III. Бисквитки на трети страни:
Използваме също така и бисквитки на трети страни. Въпросните бисквитки се управляват от съответните сайтове, те не се контролират от нас и ние не носим отговорност за тях.
Третите страни, чиито услуги ползваме и които ползват бисквитки са Google Analytics и др.
Списък на всички възможни трети страни, които могат да събират бисквитки и техните условия за ползване можете да откриете на следния линк.
IV. Изтриване на бисквитките.
Потребителите/посетителите на сайта могат да изтрият бисквитките, съхранявани на тяхното устройство по всяко време.
Някои бисквитки могат да бъдат изключени с помощта на общите настройки на браузъра на потребителя/посетителя. За други бисквитки е необходимо да се изпратите следните формуляри:
1. • Искане за ограничаване обработването на лични данни;
2. • Искане за изтриване на лични данни;

Можете сами да изберете дали да приемете използването на бисквитките от нашият сайт или не. Вашият компютър може да бъде настроен да отхвърля всички бисквитки. Ако искате да разберете как да направите това, посетете aboutcookies.org.
Потребителите и посетителите следва да имат предвид, че промените в браузъра, с които се деактивира функцията за бисквитки, може да попречат на части от сайта на Аптека „Лайка“ да функционират правилно.
V. Промени в нашата политика за бисквитките
Всички промени в Политика за бисквитките ще бъдат публикувани на тази интернет страница и ще бъдат достъпни за всички потребители на сайта.
Всички промени влизат в сила незабавно, с публикуването им на сайта.

За въпроси и контакти:
„ТБКК“ ЕООД, ЕИК 202897910
Седалище и адрес на управление: гр. София ПК:1113, ул. „Антон Чехов“ 22 ет.1
E-mail адрес: [email protected]
Интернет страница: www.aptekalaika.bg
Телефон за връзка: 02 975-35-81